Feeds:
Posts
Comments

Archive for November 26th, 2009

Blog Catatan peribadi bekas peserta BTN

Tok terkejut tengok berita muka depan Utusan malaysia hari ni. Berita Selangor mahu boikot kursus btn.

Tokwan tak kenal nama btn masa budak dulu. Tok hanya sekolah atap dan masa tu sibuk main.

Dulu negara kita sibuk menyatukan dan membangun negara. Selepas tu tak silap tokwan btn baru ditubuhkan.

Jika zaman tok ada kursus free macam btn ni tentu tokwan nak join juga. Dapa kenal ramai kawan baru dan menambah ilmu berkenaan negara kita serta sejarah melayu penduduk asal Malaysia.

Dulu tak ada lagi kursus macam btn buat sekarang. Beruntung budak-budak sekarang dapat kemahiran membina peribadi untuk jadi orang berguna dengan percuam di kursus yang tokwan cakap tu.

Tokwan ingat nak salin tapi panjang sangat. Jadi tok rasa elok cucu pergi baca di blog beliau.

Link ini tok dapat dari blog penembaktepat (http://penembak-tepat.blogspot.com ) dan tok paling suka link budak nama aisyah ini.

Ikhlas dan tersusun….,…ni link blog dia http://aisyahmokhtar.blogspot.com/2009/08/btn.html

ok.nak bersiap siap buat kuih dan kemas rumah sambut raya esok. Selamat hari raya cucunda semua.

Dalam raya ingat juga orang tak berupaya. moga kita diingati selalu..

Read Full Post »