Feeds:
Posts
Comments

Archive for October 16th, 2008

Tokwan jumpa gambar ni dan artikel ni di blog Tok Janggut – klik sini – dan berminat ‘mencurinya’ untuk diletakkan dalam koleksi artikel tok…walaupun tokwan tahu tak adalah Pak Lah berpakaian begitu tetapi ia menarik kerana ia sukar ditemui dan satu wajah yang tidak dapat dilihat secara live…..

Tokwan borong sekali dengan artikel dia di bawah ni.

” Saya pun tidak menyangka kerana ia boleh dibuat juga. Namun membuat gambar dan mengubahnya dengan menambah lagi nilai gambar sehingga tidak memalukan individu dalam gambar adalah tidak dihalang agama islam.

Yang dilarang jika kita menggunakan super impose untuk paparkan musuh atau lawan kita dalam keadaan dia sangat buruk dan jahat .
Justeru saya berkesempatan mencuplik dari blog Husin Lempoyang gambar di bawah …
Moga anda juga terkejut sama macam saya kerana tidak sangka sama seperti datuk beliau yang menentukan tarikh kemerdekaan negara kita dari penjajah Inggeris.

[LebihSaidinaAli.jpg]

 

 

Sebelum tu tokwan nak minta cucu isi poll di bawah…Mahu tahu pandangan tentang masa depan Malaysia di pandangan cucu cicit semua..

Ok…salam dulu. Jumpa lagi. Doakan tok dapat kuatkan iman untuk beribadat dengan kuat sebelum dijemput malaikat Maut…

Read Full Post »