Feeds:
Posts
Comments

Archive for August 24th, 2008

Anwar sudah bersumpah !!

Tokwan masih lagi dalam mood demam. Ingat nak giatkan usaha kempen slow slow di blog tok ini.Tapi tak larat sebab ‘bungkus badan’ satu hari semalam .

Jarang jarang demam. Tapi sekali kena memang menggeletar dan tak larat untuk bawa berjalan. Lagi nak ulas ulas isu semasa.

Sedangkan waktu penentuan hidup mati Malaysia dan Melayu sudah tinggal dua hari sahaja lagi. Harap semua jangan lupa lah dengan solat hajat dan membersihkan diri dari dosa dosa serta membanyakkan amalan sunat. Untuk memenangi hati pengundi agar ‘ agen barat’ akan kecundang di tempatnya sendiri..

Sini ada video Anwar bersumpah. Tak percaya ? memang di sisi penyokong beliau ini video sumpah sedangkan setakat ilmu tokwan sumpah kena disertakan Wallahi Wabillahi Watallahi.

Cucu tengoklah dan fikirlah kenapa Anwar selaku pejuang Islam tidak tahu cara bersumpah yang tepat ? atau sekadar menunjukkan ketakutannya dimakan sumpah hingga mengelirukan penyokong beliau dengan kata kata : saya berani bersumpah dengan nama Alla demi Allah ( lebih kurang ) tanpa ada Wallahi Wabillahi Watallahi..

Maknanya Najib Razak dan Saiful lebih arif lagi tentang sumpah ini dari Anwar. Atau Anwar sudah diajar cara sumpah baru oleh Dr Taha Jabir Al Alwani ?

Tokwan tertunggu tunggu bila Anwar nak bersumpah ni. Asyik mengelak je guna nama ulama yang mendesaknya agar tidak bersumpah. Ulama luar negara ?? atau dalam negara ?

Makin putar belit si Anwar ni. Kesian anak isteri menanggung malu. Harap Anwar cepat cepat lah insaf sebelum dimatikan Allah.

Dengar cerita gereja Sabah sokong Anwar demi mempertahankan penggunan ‘ALLAH’ untuk mereka ?

tu tokwan jumpa di blog ini.. Cucu klik sendirilah…

Tengoklah lagak Anwar di bawah dalam menafikan tuduhan liwat hingga seolah olah dilihat telah bersumpah namun tidak sebenarnya. Keterangan lanjut bab sumpah klik sini

Jangan lupa sokong orang kita Arif Shah mengundi Selasa depan… Cukuplah beberapa penggal dikuasai PKR dan berilah pula Permatang Pauh diwakili OCBC ( orang cina bukan cina ) yang boleh berbahasa Cina dan India dengan fasih… Pilihan yang tepat kerana sangat gentlemen dengan kawan dan lawan. Tahniah !

Read Full Post »