Feeds:
Posts
Comments

Archive for April 11th, 2008

Tok di Giant

salam semua..

Tok try bawa laptop hari ni ke Giant di pekan… Naik kereta pak long. Tok nak teman dia beli kelengkapan anak dia yang nak ke sekolah di kuala lumpur…

tok bawa wireless dan try di sini…Laju dan memuaskan…Tapi kat rumah dengan sini beza jauh sangat..

Rasa macam nak selalu datang jer ke sini…nak surf ( spelling sikit ) laju dapat sini sahaja.

Isu babi tok baca suratkabar online memang sedih… Memang dah ada ternakan sebelum tu di sepang, tapi tok rasa nak dibesarkan lagi tentu tak sesuai di situ.

Kesian kawan kawan tok di sana yang terpaksa dipanggi Sepang Babi selepas ini barangkali kerana terkenal dengan mercu tanda ternakan babi pula di situ.

Tok pun nak buat apa…cuma luahkan hati di sini sahaja.

Tok doa biar PKR dan PAS gesalah DAP ubah tempat ternak tu ke Seputerh kawasan adun nama apa ntah teres ke? untuk elak penyokong pakatan rakyat marah dan mula menjauhkan diri dari pakatan baru lahir itu.

Sayang datuk seri anwar terpalit bab babi ni time nak start memerintah selangor, negeri termaju di malaysia.

juga sayang hj hadi yang tok dengar dah masuk hosipital kena angin ahmar ringan semalam…..mungkin fikir bab babi ini kot…

tok rasa elok diubah dan buatlah kat mana pun asal bukan kawasan orang melayu.

tok tahu orang cina suka makan babi tapi buat di kawasan cina jugaklah baru ok.

tok minta diri dulu…nak try masuk ruang sembang di blog tok nanti…tunggulah ye.

cucu tok kata dia baru tahu…nanti dia tolong masukkan .

Read Full Post »